A Lombard tulajdonosát és technikai vezetőjét is megbüntette az MLSZ


2013-10-01 18:40:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombard tulajdonosát és technikai vezetőjét is megbüntette az MLSZ főképe
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága október 1-jei ülésén úgy határozott, hogy a Lombard Pápa – Videoton bajnoki labdarúgó mérkőzés után történtek miatt Bíró Péter ügyvezetőt 100 ezer forint pénzbüntetésben részesíti, Glatz Lajos technikai vezetőt a játékvezető megsértéséért a kispadtól és az öltözőtől két soron következő NB I-es bajnoki mérkőzésről eltiltja.
- A klubok vezetőinek, valamint a sportszakembereknek különösen nagy a felelősségük a sportszerűség betartásában a futballpályákon. Az MLSZ a vezetőktől és a sportszakemberektől (edzők, játékosok, játékvezetők) a jövőben is a legnagyobb partnerséget várja el, mert csak együttműködő, sportszerű közegben lehet magas színvonalú, kizárólag a labdarúgás sportszerű oldalát mutató mérkőzéseket rendezni. Különösen igaz ez a professzionális bajnokságokban szereplő, és így a helyszínen és a tévé képernyői előtt tömegek által követett vezetők, sportszakemberek esetében – indokolta döntését a szövetség.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!