Színes programok a munkácsys diáknapon


2013-09-26 19:05:02  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Színes programok a munkácsys diáknapon főképe
A Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola diákönkormányzata minden évben megszervezi ősszel vagy tavasszal a diáknapot, melyet rendszerint a festői Malom-tónál tartanak. A kellemes, őszi időben a tanulók nagy része kerékpárral vagy gyalog közelítette meg a gyönyörű helyszínt, de a legkisebbek autóbusszal mentek ki. Néhány osztály Attyapusztára, a Teveli-tóhoz vagy éppen Pápa-Borsosgyőrre kirándult és töltött el egy szép napot a természetben osztályközösségével.
Iványi Andrea, a diákönkormányzat munkáját segítő tanár kérdésünkre elmondta, igyekeztek változatos és színes programokat összeállítani erre a napra. Sok diák akadály- vagy sorversenyen vett részt, de focizhattak, csónakázhattak, csocsózhattak vagy éppen beszélgethettek és sétálhattak is a tavat körülölelő pompás zöld környezetben. A jó hangulatú rendezvényről a főzés sem hiányozhatott, ahol a szülők sokat segítettek az ízletes lángosok, gulyáslevesek és paprikás krumplik elkészültében.
A tanulók a nap végére egybehangzóan azt mondták, nagyon jó, hogy minden évben egy napot kötetlenül tölthetnek el a természetben az osztálytársaikkal és tanáraikkal.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!