Zöld-fehér siker a kiemelt utánpótlás bajnokságban


2013-09-25 22:24:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Zöld-fehér siker a kiemelt utánpótlás bajnokságban főképe
Az U-18-as kiemelt bajnokság hetedik fordulójában a Pápai Egyesített Labdarúgó Club a Ferencváros korosztályos csapatát fogadta a Perutz Stadion műfüves pályáján. A pápaiaknak sok sikerélményük nem volt ebben a szezonban, Kálmán István csapata nyeretlenül, mindössze egy rúgott góllal várta a kezdő sípszót, a zöld-fehérek a 16 csapatos pontvadászat hetedik helyén álltak. A sikertelenség nem látszott meg a hazaiakon, bátran és ügyesen futballoztak, ennek ellenére a vendégek szereztek vezetést. A második játékrész negyedik percében Kálmán Máté tekert egy szabadrúgást a bal felsőbe, 1-1-re módosítva az állást. Az 58. és a 65. percben Kondákor Péter játékvezető került a figyelem középpontjába, ugyanis két tizenegyest is megítélt a fővárosiaknak, az elsőt ugyan meg lehetett adni, a második viszont egyértelműen hibás döntés volt. Mindkét lehetőséget értékesítették a zöld-fehérek, mellyel el is dőlt a három pont sorsa, a hajrában pedig gólarányt javítottak a vendégek.

PELC U-18 – Ferencváros 1-7 (0-1) Gsz.: Kálmán ill. Breuer, Horváth 3, Makó, Rakonczay, Bodor

Kálmán István: Az eredménnyel nem, de a mutatott játékkal elégedett vagyok. Aki kint volt a mérkőzésen láthatta, hogy 60-65 percig egyenrangú ellenfelei voltunk a Ferencvárosnak, 1-2-nél a 65. percben megítélt második – egyébként jogtalan - büntető megpecsételte a sorsunkat, a végére sajnos elfogytunk. Úgy érzem, ma csapat szinten előreléptünk, igaz még mindig gyenge az edzéslátogatottság, emiatt fáradunk el a hajrára.

PELC U-18: Gyimesi ('73 Bors)– Erdősi ('46 Csonka), Stenczel, Kristóf ('65 Szilágyi), Gyenge – Kálmán, Raksányi, Szász, Kalmár – Sántha, Müller

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!