Városi atlétika bajnokság


2013-09-24 16:04:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Városi atlétika bajnokság főképe
A Pápai SE atlétika szakosztálya szervezésében rendezték meg az általános iskolák felső tagozatosainak részére az idei tanév első atlétika versenyét. A bajnokságba az intézmények 2001-ben, 2002-ben, illetve 1999-ben és 2000-ben született tanulói nevezhettek 200, 600 és 1000 méteres futásban valamint súlylökésben, utóbbi számban a 2001-2002-ben született leányok 2 kilogrammos, míg a fiúk 3 kilogrammos szerrel versenyeztek, az 1999-2000-ben született leányoknál 3 kilogrammos, a fiúknál 4 kilogrammos szert kellett minél messzebbre lökni. Annak ellenére, hogy az indulók létszámát iskolánként nem korlátozták a vártnál jóval kevesebben mérettették meg magukat. Kis Károly, a PSE edzőjétől megtudtuk, ha csak egy fővel is, de minden városi iskola képviseltette magát a versenyen, a körzetből két intézmény, Mezőlak és Nemesgörzsöny versengett.
- Elkeserítően kevés induló volt a mai bajnokságon, ennek okát nem tudom megmondani, talán a testnevelőket kellene megkérdezni. Sajnos azok közül akik végül eljöttek, nagyon kevés új arcot láttam, pedig az ilyen versenyek pont azt a célt szolgálják, hogy azok is sikerélményekhez jussanak, akik amúgy nem mozognak rendszeresen, emellett kíváncsiak lennénk, hogy az újaknak milyen a hozzáállásuk, van-e tehetségük.

Pénteken az alsósok, szeptember 30-án hétfőn a középiskolások bajnokságát rendezik.

Eredmények hamarosan.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!