Ülésezett a Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat


2010-01-30 01:40:59  | cikk: Babos Petra  | 


Tegnap délután fél 2-kor tartotta soron következő ülését a Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat (PÖKÖ). Az ülést Keller Ludmilla elnök vezette, a testület határozatképes volt.
Az első napirendi pontban a 2009.évi költségvetésről szóló határozat módosítását tárgyalták, majd a 2010. évi költségvetést. Az előző évi pénzmaradvány, 212.000 Ft, az idei évre pedig 777.730 Ft áll a kisebbségi önkormányzat rendelkezésére.
Továbbá szó esett az Örmény Kultúráért Alapítvánnyal való együttműködésről.
Ezt követően a 2010. évi programok tárgyalása következett: 2010. március 28-án rendeznek egy ikon és üvegszobor kiállítást, és mindenképpen rendezvényt terveznek az örmény népirtás, a Genocídium 95. évfordulója emlékére, illetve az Örmény Köztársaság kikiáltásának tiszteletére.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!