Ajándékokat osztott a PÁNKE


2013-09-20 16:21:19  | cikk: mo  | 


Ajándékokat osztott a PÁNKE főképe
150 ajándékcsomagot osztott szét a Pápai Nagycsaládsosok Közhasznú Egyesülete (PÁNKE) a pápai gyerekek között. A többgyermekes családok érdekképviseletét magára vállaló egyesület már sokadik alkalommal szervezte meg jótékonysági akcióját, ezúttal a gyermekek világnapja kapcsán. Krasztel Lászlóné, a PÁNKE elnöke elmondta, fontos, hogy felhívják a figyelmet a gyermekek jogaira, ennek érdekében igyekeztek minél szélesebb körben terjeszteni második hírlevelüket, melyben összefoglalták a PÁNKE négyéves tevékenységét. Az egyesület mottójaként ismert „Családban élni jó” feliratú zászlók mellett a gyerekek plüssfigurákat, kisebb játékokat kaptak a mai délután során. Az ajéndékcsomagokat felajánlásokból és helyi támogatók segítsége nyomán tudta biztosítani az egyesület. A Kossuth utcán zajló akció most is nagyon sikeres volt, a PÁNKE tagjainak megjelenését követőn sok kisgyerek gyűlt a Kossuth-szobor köré, ahol mindenki választhatott egy-egy játékot az adománydobozból.

A PÁNKE továbbra is folytatja tevékenységét, várja újabb családok jelentkezését és szervezi hagyományos programjait. Ilyen lesz például december 6-án a Mikulás-napi játék- és édességosztás, mely bizonyára ismét sok pápai gyermek arcára csal majd mosolyt karácsony előtt.  

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!