Szűcs Lajos a Fradi elleni meccsből merítene erőt péntekre


2013-09-18 14:56:09  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Szűcs Lajos a Fradi elleni meccsből merítene erőt péntekre főképe
Bár a múlt heti, Ferencváros elleni bajnokit két korán bekapott góllal elveszítette a Lombard Pápa, a mutatott játék bizakodásra adhat okot a következő hetekre. Ezt a véleményt osztja Szűcs Lajos, az alakulat csapatkapitánya is, aki néhány nappal a szombati találkozó után a hivatalos honlap oldalán tekintett vissza az összecsapásra.
- A mérkőzésünk kezdete kísértetiesen hasonlított a magyar válogatott bukaresti találkozójára, a Ferencváros korai gólja pedig sajnos megadta az alaphangot a mérkőzés egészére. A mérkőzés negyedik percében Zoran Supicnak kellett lejönnie a pályáról, ami miatt személyileg és csapatszerkezetileg is Tóth Bálint vezetőedző változtatásra kényszerült. Az igazsághoz pedig az is hozzá tartozik, hogy a Lombard védelméből két nappal a szombati találkozó előtt Peter Struhar is megsérült, aki biztos kezdőnek volt mondható. Ettől függetlenül a Fradi vezető gólját követően rögtön volt lehetőségünk az egyenlítésre, ha ezt kihasználjuk, talán teljesen máshogy alakul a mérkőzés, de a ziccerünk kimaradt. Aztán a második félidőt szinte ugyanúgy kezdtük, mint az elsőt, és ez kicsit meg is pecsételte a sorsunkat. Úgy érzem, hogy a mezőnyben minden tekintetben felvettük a fővárosi zöld-fehérekkel a tempót, amelyből azért lehet erőt meríteni már a pénteki Pécs elleni mérkőzésünkre is – fogalmazott a kiváló kapus.

A csapat szeptember 20-án Pécsett lép pályára, a találkozót Vad II. István vezeti.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!