Nyugdíjas találkozó a húsgyárban


2010-01-30 01:25:04  | cikk: mo  | 


Nyugdíjas találkozó a húsgyárban főképe
A Pápai Hús 1913 Kft. és a Húsipari Dolgozók Szakszervezetének pápai csoportja találkozóra várta a Húsos Nyugdíjas Klub tagjait és a korábban a vállalatnál dolgozó nyugdíjasokat. A cég minden év januárjában megvendégeli volt dolgozóit a húsgyár épületének bemutatótermében. Az alkalmon Harkai Attila, a HDSZ pápai elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd Politzer József, a Pápai Hús 1913 Kft. ügyvezető igazgatója ismertette a vállalat jelenlegi helyzetét. Az igazgató elmondta azt is, hogy a tavalyi év nehézségei, és a begyűrűző válság ellenére a cég talpra állt, de rögös út vezetett idáig.

- Rengeteget tanultam Önöktől, azoktól az emberektől, akik korábban ennél cégnél dolgoztak. És amit tanultam, azt e rögös úton haladva hasznosítottam. Számos döntést kellett hoznom annak érdekében, hogy a cég 1150 dolgozójának fizetést tudjak biztosítani, és bizonyos szinten a boldogulást is. Mindig az lebegett és lebeg most is előttem, hogy meg kell csinálni, és nemcsak magamért, hanem azért is, hogy az 1150 ember munkához jusson. Azt a színvonalat, amit a Pápai Hús már az Önök idejében elért, azt nekünk tartanunk kell. A mércét Önök rakták fel előttünk – köszöntötte a résztvevőket Politzer József.

Az igazgató elmondta azt is, hogy a Pápai Hús 1913 Kft. 200-220 millió forint nyereséggel számolhat az elmúlt évben, az értékesítések pedig 8 százalékkal nőttek. A vállalat terjeszkedik. Ebben az évben tervezik egy győri, egy székesfehérvári, egy soproni és egy szombathelyi húsbolt nyitását. A tavalyi évben a saját boltok forgalma 3 milliárd forint volt. Ezért kívánják megvalósítani még idén ezt a közel 500 millió forintos beruházást – tudtuk meg Politzer József igazgatótól.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!