Két góllal nyert a Fradi


2013-09-15 07:15:43  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Két góllal nyert a Fradi főképe
Az OTP Bank Liga 7. fordulójában a Lombard Pápa a bajnoki címre hajtó Ferencvárost látta vendégül a Perutz Stadionban. Tóth Bálint, a hazaiak mestere nem számíthatott könnyű mérkőzésre, hiszen a még mindig maródi Dlusztus mellett Struhár is kidőlt a védelem közepéből. A mieink a Szűcs – Tóth, Mecinovic, Supic, Présinger – Maksimovic, Sekour – Quintero, Ivancsics, Orosz – Griffith felállásban kezdték a mérkőzést, míg a vendégek vezetőedzője, Ricardo Moniz a Jova – Gyömbér, Mateos, Besic, Adams – Józsi, Gerson – Diallo, Holman, Jenner – Böde kezdő tizenegynek szavazott bizalmat. A vendégek már a 2. percben megszerezték a vezetést: a felezőnél labdát veszítettek a pápaiak, majd Böde egyéni akciója végén már gólt ünnepelhetett a ferencvárosi publikum, miután a válogatott támadó kilőtte Szűcs kapujának jobb alsó sarkát. Tóth Bálint gondjait fokozta, hogy Supic egy ellenféllel történő összefejelés után nem tudta folytatni a játékot, helyére Eszlátyi érkezett. A hazai vezetőedző Tóth Gábort a védelem közepébe, Quintero-t pedig annak jobb oldalára vezényelte. A folytatásban nagy iramban játszottak a csapatok, hol az egyik, hol a másik kapu forgott veszélyben, gól azonban nem esett már az első játékrészben. A második félidőt ugyanúgy kezdték a csapatok, mint az elsőt: a 46. percben Jenner jobb oldali beadását Holman fejelte a bal felsőbe, 0-2. Egy perccel később szépíthetett volna a Lombard, de Griffith ordító helyzetben az üres kapu mellé fejelt. Ezután összekapta magát a hazai csapat, a mezőnyfölényt azonban nem sikerült gólra váltani, egy ízben Jovának nagyot kellett nyújtóznia Eszlátyi emelésénél. A vendégek szórványos kontráinál Szűcs résen volt, így több gól nem esett, összességében megérdemelt győzelmet aratott a Ferencváros a jól játszó Lombard Pápa otthonában.

Tóth Bálint: Először is gratulálok a Ferencvárosnak. Rögtön a mérkőzés elején hozzásegítettük őket ahhoz, hogy jól kezdjék a mérkőzést, gyermeteg hibát követtünk el a gól előtt. A korai kapott gól és Supic sérülése ellenére azt gondolom, hogy az első félidőben helyenként jól játszva helyt állt a csapat. A második játékrészben ismét korán gólt kaptunk, a Fradi ellen soha nem lehet ilyen hibákat véteni. Ezt követően mentünk az eredmény után, de a gólhelyzeteket nem sikerült értékesíteni. Összességében megérdemelten nyert a Ferencváros, de elkeseredésre nincs okunk, mert van ebben a csapatban fantázia és remélem, hogy a következő mérkőzéseken ezt be is tudjuk bizonyítani.

Ricardo Moniz: Hatalmas tisztelet az ellenfélnek, nagyon értékes pontokat szereztünk ma este. Böde révén sikerült hamar gólt szereznünk, de a folytatásban sok gondunk akadt a középpályán. Nagyon fontos volt, hogy a második félidő elején meg tudtuk duplázni előnyünket. Voltak a hazaiaknak szépítési lehetőségeik, de szerencsére nem találtak a kapunkba. Nagyon fontos győzelmet arattunk.

Szűcs Lajos: Döntő volt, hogy a 2. percben egy védelmi hibából gólt kaptunk, ez megadta az alaphangot. A mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk ellenfelünknek, de a helyzetek száma alapján megérdemelten nyert a Ferencváros a Perutz Stadionban.

Böde Dániel: Nagyon korán gólt szereztünk, ez nagyban befolyásolta a mérkőzést. A második félidőt szintén jól kezdtük, növeltük az előnyünket és eldöntöttük a mérkőzést.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!