A Ferencváros vendégszereplésével folytatódik az NB I Pápán


2013-09-13 15:50:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Ferencváros vendégszereplésével folytatódik az NB I Pápán főképe
A Lombard Pápa vezetőedzője szerint nem kell motiválni játékosait a bajnoki folytatásra, hiszen az ország legnépszerűbb csapata ellen mindenki extra motivációval lép pályára. Két hét bajnoki szünet után ugyanis szeptember 14-én 20 órától a Ferencváros érkezik Pápára, a vendégek négy győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen állnak, míg a Lombard két ponttal mögöttük lemaradva a negyedik helyet foglalja el a tabellán. A Fradi nagyon erős kerettel érkezik Pápára, minden bizonnyal ott lesz a pályán Böde Dániel, a Real Madriból igazolt David Mateos, a frissen szerződtetett 20-szoros magyar válogatott középpályás Buzsáky Ákos, a holland másodosztály gólkirálya, Jack Tuyp, az egykori pápai játékos, Gyömbér Gábor és a Ligakupában bombagólt szerző Ulysse Diallo is. Ami a mieinket illeti, Zoran Supic felépült sérüléséből, és a hazaiak régi-új játékosa, Youssef Sekour is hadra fogható, egyedül Rodenbücher István nem segítheti a mieinket, hiszen a Haladás ellen kiállították. Tóth Bálint jó hangulatra és kiélezett meccsre számít.
- Reméljük sok néző lesz, reméljük sokan nekünk fognak szurkolni, érezni az öltözőben, hogy közeledik a szombat, bízunk benne, hogy jól fogunk kijönni belőle. A Ferencváros nagyon jó csapat, erős kerettel, de mi a győzelemre törekszünk, meglátjuk mi valósul meg ebből.
Városunk polgármestere, dr. Áldozó Tamás is nagyon várja már a kezdő sípszót, mint mondta örülne, ha legalább egy pontot itthon tudnának tartani Szűcs Lajosék.
- Egy jól összeszedett, játékosállományban sokat erősödött csapat érkezik hozzánk szombaton, magyar viszonylatban jó igazolásokat hajtottak végre. Ha a Mezőkövesd ellen mutatott játékunkat a Fradi ellen meg tudjuk ismételni, akkor akár még egy döntetlent is elérhetünk, ehhez sok szurkoló kell, bízom benne, hogy sokan kilátogatnak erre az izgalmasnak ígérkező sporteseményre.
Orosz Márk épp a Ferencvárostól igazolt Pápára, a fiatal játékos szerint az FTC is ugyanolyan verhető együttes, mint a többi élvonalbeli gárda.
- Örülnék, ha szombaton pályára léphetnék - mondta a lombardfcpapa.hu-nak Orosz Márk -, hiszen a Ferencváros ellen mindenki szeretne játszani, így vagyok ezzel jómagam is, ráadásul tavaly még én is az Üllői úton, a Fradiban fociztam. Sajnos az utolsó két bajnokink nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna, ezért jól jött a Haladás elleni Ligakupa győzelem, így pozitív előjelekkel készülhetünk a szombat esti mérkőzésre. Jó összecsapásra számítok holnap este, valószínű telt ház előtt lépünk pályára, amelynek mindannyian nagyon örülnénk. Szeretnénk bizonyítani szombaton, és jó eredményt elérni a Ferencváros ellen.
Úgy tudjuk, Ricardo Moniz gárdája ma este Döbröntén éjszakázik, holnap délelőtt pedig a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola pályáján gyakorol a Kassai Viktor vezette mérkőzésre.

A jegyek is szépen fogynak, Glatz Lajos technikai vezetőtől megtudtuk, péntek 16 óráig összesen 1800 jegyet vásároltak meg a szurkolók, 800-at Budapesten, 1000-et pedig Pápán. Továbbra is azt kéri a vezetőség, hogy aki teheti, elővételben váltsa meg belépőjét, mert a mérkőzés napján nehéz lesz a bejutás.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!