Garantált a jó hangulat szombaton, 1000 jegy már gazdára talált


2013-09-12 13:31:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Garantált a jó hangulat szombaton, 1000 jegy már gazdára talált főképe
Szombaton este nyolc órakor a Lombard Pápa a Ferencvárost fogadja a Perutz Stadionban, a mérkőzésen remélhetőleg telt ház előtt lépnek pályára a csapatok. A fokozott érdeklődésre való tekintettel a Perutz Stadion jegypénztárában meghosszabbított nyitvatartással várják a szurkolókat. Ma 17 óráig, pénteken 9 órától 12 óráig valamint délután 14 órától 17 óráig válthatják meg elővételben a belépőket a drukkerek, a mérkőzés napján szintén 9-től 12 óráig valamint délután 14 órától 20 óráig lesznek nyitva a pénztárak.
Szerdán Budapesten kizárólag a bérlettel rendelkező zöld-fehér drukkerek vásárolhattak belépőt, bérletenként maximum két darabot. Mától pedig a bérlettel nem rendelkező szurkolók is hozzájuthatnak a tikettekhez, egy ember maximum 10 darabhoz. 2000 hazai és 1340 vendég belépő kerül értékesítésre, a legfrissebb információink szerint ennek egyharmada már gazdára is talált, a fővárosban 231, Pápán körülbelül 750. A klub kéri a szimpatizánsokat, hogy a zavartalan bejutás érdekében lehetőség szerint elővételben váltsák meg jegyeiket, ellenkező esetben könnyen előfordulhat, hogy lemaradnak az összecsapásról.

A bajnoki jegyárai:
- elővételben péntek 17 óráig: hazai felnőtt 1400 Ft, nyugdíjas, diák 1200 Ft, vendégjegy: 1400 Ft
- a meccs napján: hazai felnőtt 1600 Ft, nyugdíjas, diák 1400 Ft, vendégjegy: 1400 Ft

A megváltott jegyek szektorjegyek lesznek, az ’A’ szektor továbbra is a családoké, ide a 14 év alatti gyerekek 0 forintos névre szóló jegyet kapnak. A ’B’ szektor bal oldala és a ’C’ szektor jobb oldala a bérleteseké, nekik a 14 éven aluli gyerekekhez hasonlóan 0 forintos névre szóló jegyet kell váltani. A ’B’ szektor jobb oldala a ’C’ szektor bal oldala és a ’D’ szektor hazai névre szóló jegyekkel látogatható.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!