PÖNÖ: Elfogadták a költségvetést, megtárgyalták a programokat


2013-09-11 20:53:52  | cikk: mo  | 


PÖNÖ: Elfogadták a költségvetést, megtárgyalták a programokat főképe
Ülésezett a Pápai Örmény Nemzetiségi Önkormányzat (PÖNÖ) ma délután. A Keller Ludmilla vezette ülésen a képviselők módosították a 2013. évi költségvetésről szóló határozatot. A PÖNÖ ebben az évben 364.035 forint feladatalapú támogatásban részesült. Az elnök tájékoztatott, a nemzetiségi önkormányzat így 2013-ban 1.265.438 forintból gazdálkodhat. A képviselők döntöttek a személyi juttatásokra, a kiállításokra és egyéb rendezvényekre, valamint működési kiadásokra szánt összegek mértékéről, majd négy igen szavazattal elfogadták a költségvetés módosítását.

A nemzetiségi testület megtárgyalta az Örmény Köztársaság kikiáltásának alkalmából szervezett ünnepség programját. A képviselők arról határoztak, hogy az emlékműsort szeptember 21-én, az Edvy Malom fogadóban tartják délután négy órakor. A rendezvényen Rádi Róbert, a Polgármesteri kabinet vezetője mond ünnepi beszédet, majd kabaréműsor szórakoztatja a megjelenteket. A programon az érdeklődők rendszerint ízelítőt is kapnak az örmény gasztronómia világából, így lesz ez ebben az évben is – döntöttek a képviselők. Az ünnepség a Főnix együttes fellépésével, zenés-táncos mulatsággal zárul.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!