Készül a rendezvény helyszíne


2013-09-10 06:53:45  | cikk: HuHa  | 


Készül a rendezvény helyszíne főképe
Tegnap reggel kezdték meg a Városgondnokság dolgozói a Fő tér déli oldalának berendezését a szerdán kezdődő Pápai Cicege- és Bornapokra. Az előző évtől eltérően – az Esterházy-kastély felújítási munkái miatt – a megújuló Fő téren rendezik meg az öt napos programot, melynek faházait már hétfőn összeszerelték. A színpad a Korvin utcai kanyarnál, a Somogyi Galéria épülete előtt kapott helyet, itt lesz lehetőség a táncolásra és a koncerteken a tombolásra, a színpadi produkciók másik helyszíne pedig a Kossuth utca torkolatánál lesz. A pincészeteknek, pálinkaházaknak, valamint a cicege és más finomságok árusításának helyet adó faházakat a templom előtt, a Plébániasor meghosszabbításában és a bankok előtti területen építették fel, összesen 27 faházban kínálják majd a finom nedűket és ételeket, egy faházban pedig információs pontot létesítenek a szervezők. A padok és asztalok a jégpálya területén kapnak helyet, ezek mintegy ezer ember fogadására lesznek alkalmasak. A kézműves vásár és foglalkozások sátrait a Játékfesztiválhoz hasonlóan a Plébániasoron állítják fel.
A Városgondnokság munkatársai a tegnap megkezdett munkát ma folytatják, hogy szerda délutánra minden készen álljon a szórakozni vágyó vendégek fogadására.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!