Megszerezte első győzelmét a PELC U-17


2013-09-05 21:06:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megszerezte első győzelmét a PELC U-17 főképe
A Csorna, a Zalaegerszeg és a Sopron ellen elveszített mérkőzés után a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U-17-es alakulata a másodosztályú bajnokság negyedik fordulójában az Üstökös FC Győr ellen szerette volna megtörni negatív szériáját. Radó Péter csapatának minden esélye meg is volt a pontok begyűjtésére, hiszen ellenfelük is pont nélkül várta a kezdő sípszót. Sokáig kiegyenlített játék folyt a pályán, majd a 39. percben egy jobb oldali beadásba a vendégek védője, Deák Ádám rosszul ért bele, a labda pedig a gólvonal mögé vándorolt 1-0. A szünet után nem sokkal egy szögletet követően a labda Pintér Kálmán elé pattant, aki habozás nélkül gólra váltotta a lehetőséget 2-0. A 62. percben egy szép pápai támadás után egy blokkolt lövés Sántha Áron elé került, aki 16 méterről kilőtte a hosszú sarkot, kialakítva a 3-0-s végeredményt. Az U-17-es pápai alakulat ezzel már nem nyeretlen a bajnokságban, és minden esélye megvan, hogy az elkövetkezendő hetekben tovább gyarapítsa pontjai számát.

PELC U-17 – Üstökös FC Győr 3-0 (1-0) Gsz.: Deák (öngól), Pintér, Sántha

Radó Péter: Egy jól küzdő, ám elég gyenge képességű ellenfelet fogadtunk, a győrieknek szinte nem is volt helyzete. Szerencsére a múlt héthez képest hozzáállásban és fejben is sokat javultak a srácok. A három gól mellett még kapufát is lőttünk, emellett két-három kapussal szembeni szituációt is kihagytunk. Elsődleges célunkat – a győzelmet – elértük, talán ez elősegíti, hogy a következő ránk váló feladatokat sikerrel vegyük. Erre meg is van minden esélyünk, hiszen a Körmend és a Balatonfüred is verhető csapat, meglátjuk mire leszünk képesek.

PELC U-17: Bors – Ihász, Kovács, Schilde (’76 Csonka), Mórocz (’68 Csonka) – Peka (’76 Polgár), Sántha, Pintér (’76 Pető), Varga (’60 Laki) – Kovács, Müller

Marton Miklós U-21-es együttese győzelmet szalasztott el, végül gólnélküli döntetlennel zárult a 90 perc.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!