Simon aláírt a Lombardhoz


2012-08-09 10:04:49  | cikk: Babos Petra  | 


Simon aláírt a Lombardhoz főképe
Hosszas tárgyalások után kedden aláírta kölcsönszerződését Simon András. A támadó a Győri ETO FC-től érkezik és 2013. június végéig marad Pápán. Mint ismeretes Simon velünk kezdte a felkészülést, így nem lesz nehéz a beilleszkedés és kis szerencsével már a hétvégén bemutatkozhat csapatunkban.
Simon eddig 5-ször szerepelt az élvonalban, gólt még nem szerzett. Forrás: nb1.hu    

Képek:

nincsenek képek

Simon András (Salgótarján, 1990. március 30.) magyar labdarúgó, a Győri ETO játékosa. 2007-ben az ugyancsak MTK-s Németh Krisztiánnal együtt igazolt az angol Liverpool FC tartalék csapatához.
2006. október 27-én mutatkozott be az MTK felnőtt csapatában a Videoton csapata ellen.[1] Több mérkőzésre az NB I-ben nem volt alkalma, mert 2007-ben elszerződött Angliába, a Liverpool tartalék csapatába. Simon sérüléseknek is köszönhetően eleinte inkább a padon foglalt helyet és csak a tartalék csapat utolsó mérkőzésén, 2008. április 21-én szerezte meg első liverpooli gólját. 2009. nyár végén Simon a spanyol Córdoba CF csapatához került kölcsön egy évre. Amikor már a kezdőcsapatba került volna, akkor éppen az U20-as világbajnokságra kellett elutaznia. Később mikor visszatért több meccsen is lehetőséget kapott, majd szerencsétlenül megsérült és elszakadt a combizma. Mire felépült már nem tudta magát beverekedni a csapatba. A Córdoba CF megtartotta volna őt, de a Liverpool úgy döntött, hogy visszarendeli őt Angliába. 2010 decemberében bontott szerződést a Liverpoollal, így szabadon igazolhatóvá vált. Járt próbájátékon a Győri ETO-nál, az Alemannia Aachennél és mindenféleképp szerzödtetni akarta őt egy görög elsö osztályú csapat. 2011 februárjában igazolt a holland első osztályban szereplő Excelsiorhoz.[8] Fél év alatt egy mérkőzésen lépett pályára a holland élvonalban.
Simon tagja volt az U17-es magyar válogatottnak, amely ötödik helyen végzett a luxemburgi Európa-bajnokságon, az U19-es válogatottnak, amely bronzérmet szerzett 2008-ban a csehországi eb-n és annak az U20-as csapatnak, amely harmadik lett a 2009-es U20-as világbajnokságon.
Forrás: wikipédia

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!