Az igazgató köszöntötte a húsipari tanulókat
2011-12-02 20:43:40 | cikk: HuHa |
Hosszú évek óta hagyomány a Pápai Hús 1913 Kft-nél, hogy „beavatáson” köszönti a cég vezetése a vállalatnál gyakorlaton lévő diákokat. A Pápai Gazdasági Szakképző Iskola és Kollégium Tagintézményében, a volt Mezőben húsipari termékgyártó szakmát tanuló fiatalokat ma délután látták vendégül. A 11. évfolyamosok mellett a tizenkettedikeseket is meghívták a csapatépítő programra.
-Tizenkilenc 11. és tizenhat 12. évfolyamos diákunk van, számukra szervezete a cég szakszervezete ezt a programot, hogy megismerjék egymást – hiszen különböző héten vannak gyakorlaton, így nem is találkoznak egymással –, és megismerjék a cég vezetőjét is. Ez az alkalom a vendéglátás mellett lehetőséget teremt a közvetlen beszélgetésre is a vállalat vezetője és az ifjúság között – mondta el Németh Lajos szakoktató.
A diákokat Politzer József ügyvezető igazgató köszöntötte, kiemelve, hogy a cég számára nagyon fontos az ifjúság, az utánpótlás felkészítése a húsipari munkára és ennek biztosítására mindent meg is tesznek. Az igazgató úgy fogalmazott, a szakma alapos elsajátítását és fegyelmezett munkát vár el a tanulóktól, ezt pedig ösztöndíjjal és biztos állással honorálják.
-Azt kértem a fiataloktól, hogy folytassák ezt a pápai hagyományt és szeressék ezt a szakmát. Sajátítsák el a termékeink gyártását és őrizzék meg termékeink és a cég becsületét, hogy ha mi majd egyszer fentről lenézünk, akkor is azt lássuk, hogy van Pápai Hús – mondta Politzer József.
-Tizenkilenc 11. és tizenhat 12. évfolyamos diákunk van, számukra szervezete a cég szakszervezete ezt a programot, hogy megismerjék egymást – hiszen különböző héten vannak gyakorlaton, így nem is találkoznak egymással –, és megismerjék a cég vezetőjét is. Ez az alkalom a vendéglátás mellett lehetőséget teremt a közvetlen beszélgetésre is a vállalat vezetője és az ifjúság között – mondta el Németh Lajos szakoktató.
A diákokat Politzer József ügyvezető igazgató köszöntötte, kiemelve, hogy a cég számára nagyon fontos az ifjúság, az utánpótlás felkészítése a húsipari munkára és ennek biztosítására mindent meg is tesznek. Az igazgató úgy fogalmazott, a szakma alapos elsajátítását és fegyelmezett munkát vár el a tanulóktól, ezt pedig ösztöndíjjal és biztos állással honorálják.
-Azt kértem a fiataloktól, hogy folytassák ezt a pápai hagyományt és szeressék ezt a szakmát. Sajátítsák el a termékeink gyártását és őrizzék meg termékeink és a cég becsületét, hogy ha mi majd egyszer fentről lenézünk, akkor is azt lássuk, hogy van Pápai Hús – mondta Politzer József.
Képek:
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!
Megértésüket köszönjük!
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!
Megértésüket köszönjük!