Közös vacsora a Lombard Baráti Körrel


2011-06-17 21:32:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közös vacsora a Lombard Baráti Körrel főképe
Élőzene, hideg sör és finom pörkölt várta a Lombard Pápa drukkereit és játékosait a mai délutánon. A Baráti Kör tagjai ugyanis szezonnyitó közös vacsorára invitálták a családi szektor mögött felállított sátrakhoz a sárga-feketék nagy családját. Szerencsére sokan éltek a meghívással, így Németh János a Baráti Kör elnöke elégedetten vegyülhetett el a szurkolók között.
- Nem volt egyszerű a szervezés, az időjárástól nagyon tartottunk, szerencsére a felhők elkerültek minket, így a főszakácstól zöld utat kaptunk, felállítottuk a sátrakat, majd nekiláttunk a vadpörköltnek. Amíg el nem készül, zsíros kenyérrel és hagymával kedveskedünk a szurkolóknak, de természetesen a hideg sör sem hiányozhat. Örülünk, hogy a délutáni edzést követően a csapat tagjai is csatlakoznak hozzánk.

A Baráti Kör tagjai ebben a szezonban is teli torokból buzdítják majd a csapatot, emellett egy újabb dob megvásárlását tervezik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!