Játék három napon át – hivatalosan is megnyílt a 21. Játékfesztivál


2011-06-03 21:20:49  | cikk: mo  | fotó: Babos Petra  | 


Játék három napon át – hivatalosan is megnyílt a 21. Játékfesztivál főképe
Pápa Város Fúvószenekara hangolta játékra, s toborozta az érdeklődőket a 21. Pápai Játékfesztivál megnyitóünnepségére a Bajvívó téren közel másfél órával ezelőtt. Innen indult a fesztiválmenet, a kígyózó tömegben amatőr művészeti csoportok, táncosok, fiatal és még ifjabb diákok, sportegyesületek, civil szervezetek csalogatták a népet a szabadtéri színpadra. Az ünnepélyes nyitóceremónián Borsits Barbara érces hangjával és gitárjátékával valamint a 7 éves Holb Levente verssel köszöntötte a Játékfesztivál közönségét. A közel 120 gyermek- és felnőtt programot felvonultató háromnapos rendezvényt dr. Áldozó Tamás nyitotta meg. Beszédében köszöntötte a pápaiakat és a külföldi partnervárosok képviselőit és köszönetet mondott a támogatóknak, valamint azoknak a civil szervezeteknek és egyesületeknek, amelyek szervezőmunkájukkal és programjaikkal hozzájárulnak e három nap sikeréhez. A polgármester köszöntője végén hivatalosan is megnyitotta a 21. Pápai Játékfesztivált. A programon részt vett Luca Sára Hetényből, Siegfrid Klaprott, Leinefelde polgármestere és Gert Nijkamp, a Kampen-Pápa Bizottság tagja, valamint a losonci delegáció.
A Játékfesztivál 21 órától a népszerű, egyedi hangzásvilágot képviselő Kiscsillag zenekar koncertjével folytatódik. A fesztivál eseményeiről folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat. Hírportálunk Játékfesztivál menüpontja alatt pedig életképeket is láthatnak a három napon át tartó rendezvényről.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!