A Kertbarát Népfőiskola idei utolsó összejövetele


2010-12-16 22:58:17  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A Kertbarát Népfőiskola idei utolsó összejövetele főképe
A Csepregi trió közreműködésével tartotta ma este idei utolsó, karácsonyi összejövetelét a Jókai Mór Művelődési Központ Kertbarát Népfőiskolája a Várkastélyban.
- A kertbarátok az idei őszi szezonban sok-sok érdekes foglalkozáson vehettek részt. A tanfolyam őszi évadnyitó értekezlete október 7-én volt, majd október 14-étől számos érdekesebbnél érdekesebb előadást hallhattunk a szakemberektől. Járt nálunk a Papack Kft. egyik munkatársa, aki a cég által gyártott fűszerkeverékekről beszélt. Október 29-én ünnepeltük a Kertbarát Népfőiskola fennállásának 35. évfordulóját. Aztán novemberben részt vettünk a Márton-napi borszentelésen és a borkóstolón is. December 2-án volt a tisztújító közgyűlésünk, ahol elnöknek választották Farkas Tibort, elnökhelyettesnek Rosta Endrét, szervező titkárnak Antal Györgyöt. Az egészséges életről, az egészség megőrzéséről is hallhattunk prezentációt, melynek végén antioxidáns mérésre is volt lehetőségünk. A mai alkalommal pedig ráhangolódunk a karácsonyra, beszélgetünk - értékelte az évet Farkas Tibor, elnök.
A JMK Kertbarát Népfőiskola 2011. január 20-án tartja soron következő gyűlését a Várkastélyban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!