Megemlékező szentmisét tartottak Antall József tiszteletére


2010-12-12 19:05:13  | cikk: mo  | 


Megemlékező szentmisét tartottak Antall József tiszteletére főképe
A legfontosabb, hogy mondjunk el egy imát, így segítsük néhai miniszterelnökünk lelkét a túlvilágon – fogalmazta meg dr. Hermann István, a Nemzeti Fórum Egyesület helyi elnöke az Antall József egykori miniszterelnök halálának 17. évfordulója alkalmából szervezett emlékező szentmise célját. A rendszerváltást követően elsőként megválasztott kormányfő még a kormányzati ciklus ideje alatt, 1993. december 12-én hunyt el súlyos betegségben. Az egyesület azóta rendszeresen szentmise keretében eleveníti fel Antall József életpályáját, s hajt fejet tevékenysége előtt.
Dr. Hermann István szerint az egykori miniszterelnök a megfontoltságot, a tisztességet és a nemzeti politikát testesíti meg, s halála után is ezt közvetíti a mai világ számára. A Nemzeti Fórum Egyesület pápai elnöke úgy fogalmazott, Antall József üzenete minden jobboldali, konzervatív, keresztény politikai erő számára egyértelmű kell legyen, a nemzetről, a hazáról és a magyarságról.
Az emlékező szentmisét dr. Mail József apát-plébános celebrálta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!