Hétvégén bajnoki rajt a kézilabda NB II-ben


2010-02-23 14:48:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hétvégén bajnoki rajt a kézilabda NB II-ben főképe
A Bakonyerdő Pápa február 27-én szombaton 16 órától, hazai közegben a Nagykanizsa Izzó SE ellen kezdi meg a tavaszi küzdelmeket. A pápaiak helyzete nem túl rózsás, hiszen ősszel mindössze egyetlen árva pontot sikerült szereznie Vesztergom Zoltán csapatának, amivel nem csoda, hogy a tízcsapatos bajnokság sereghajtójának nem túl megtisztelő címét tudhatják magukénak. A kéziseket a kilenc forduló alatt Fortuna istenasszonya sem kísérte, hiszen több alkalommal is az utolsó pillanatokban vesztettek pontot, pontokat, ráadásul a sérülések sem kerülték el az öltözőt. A csapat vezetőedzője Vesztergom Zoltán mégis nagy várakozással tekint a tavasz elé.

- Heti három edzéssel készültünk a tavaszra, összességében elégedett vagyok az elvégzett munkával, a játékosok hozzáállásával. Sajnos az utóbbi hetekben munkahelyi elfoglaltságok és az influenzás megbetegedések miatt nem tudtunk teljes értékű munkát végezni. Tavasszal két pozíciót szeretnénk javítani, erre meg is van minden esély, hiszen felgyógyult korábbi sérüléséből Cziklin Gergő, akire védekezésben nagy feladat hárul majd, sőt Tapolcáról balátlövő posztra sikerült leigazolnunk Szabó Tamást. Legnagyobb sajnálatunkra nem számíthatunk tovább Harcos Bertalanra, aki munkahelyi elfoglaltságok miatt fordít hátat a kézilabdának, valamint a két szombathelyi játékosunkra sem. Hétvégén nagy csatára van kilátás, hiszen a jelenlegi bronzérmest fogadjuk, remélhetőleg már a tavasz első mérkőzésén megkezdjük a felzárkózást.

Szombaton a felnőtt mérkőzés kezdődobását meghívottként az egykori pápai kézilabdázó, Csapó László fogja elvégezni. A felnőtt mérkőzés félidejében a pápai kötélugró csapat lép fel. Az ifjúságiak mérkőzésére 18 órától kerül sor, a belépés ingyenes.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!