Sikeres volt a Szikra Klub első foglalkozása


2010-02-10 16:57:32  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Sikeres volt a Szikra Klub első foglalkozása főképe
A Gondozási Központ Gyermekjóléti Szolgálata újra indította egy korábbi klubfoglalkozását gondozott gyermekei számára. A Szikra Klub mai első foglalkozásán kézműves játszóházat szerveztek a gyerekeknek, ez alkalommal a február 14-i Bálint napra készültek a résztvevők.
- A SZIKRA tulajdonképpen egy mozaikszó: Szabadidő hasznos eltöltése, ismeretátadás, közösségélmény, remény, hogy nekik talán sikerülhet és végül alakítható a gyerekek személyisége és élete. Mindez kifejezi céljainkat is. A másik fontos dolog pedig, hogy nagyon sok gyerek nem juthat el olyan helyekre, amelyek a Szikra Klub programtervezetében szerepel – tájékoztatott Mező Róbertné családgondozó.
A Szikra Klub résztvevői az év során ellátogatnak a Bázisrepülőtérre, a Pápa Városi Televízióba, Tűzoltóságra, kirándulnak Döbröntére, színházi előadáson és megannyi érdekes programon vesznek részt a szabadidő hasznos eltöltése jegyében.
A Szikra Klubba előzetes válogatás alapján kerülhettek be a gyerekek, a családgondozók 38 meghívót küldtek ki a regisztrált családoknak. A klub minden hónap második szerdáján tartja foglalkozásait az Egyesített Szociális Intézmények Barát utcai épületében. (Barát u. 4-6.)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!