Minden választót meg kívánnak szólítani - a helyi Fidesz sajtótájékoztatója


2010-02-08 18:11:28  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Minden választót meg kívánnak szólítani - a helyi Fidesz sajtótájékoztatója főképe
Délután kettőkor tartott sajtótájékoztatót a Fidesz helyi elnöke, Áldozó Tamás a szervezet Fő utcai irodájában. A Fidesz és szövetségesei az ajánlószelvény-gyűjtés időszakában - amely ma kezdődött és március 19-én 16 óráig tart - a választókerületben élő valamennyi választópolgárt meg kívánják szólítani; aki más párt jelöltjét ajánlja, illetve támogatja, annak álláspontját tiszteletben tartják, aki viszont dr. Kovács Zoltánt ajánlja képviselőnek, annak támogatását köszönik.
- Arra szeretnénk felhívni a választók figyelmét, hogy csak kitöltött ajánlási szelvényt adjanak át, hisz csak így lehetnek biztosak abban, hogy szándékuknak megfelelően használják fel azt. Mi azt kérjük, hogy a jelölt nevéhez dr. Kovács Zoltánt, a jelölő szervezethez pedig a Fidesz-KDNP-t írják. Az ajánlási szelvényekért magukat kártyával igazoló önkénteseink jelentkeznek, ám a Fidesz irodájában hétköznap 9-től este 6-ig is várjuk azokat - emelte ki a helyi elnök.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!